Foto's van jullie pupje!!

4 maanden jong!!

rivan in volle glorie

6maand!

De houdingen op een boomstam. prima werk staan...

Liggen...

Zit...

Mijn baasjes zijn super tevreden met mij!!!!

1jaar jong!!

Dag Sophie!

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie nog nieuws kregen van Riva, en ondertussen is ze ook 6 maand oud dus stuur ik jullie graag een update. En dit terwijl onze (niet meer zo) kleine schat op mijn schoot ligt te bekomen van de dag...

Alles gaat hier goed, ze begint meer en meer te luisteren en ook rustiger te worden in huis. Af en toe kan ze ons geduld nog wel eens deftig op de proef stellen :D. Het houdt ons scherp ;).
In de les zei de lesgever zondag dat hij trots was op Riva en ook op Willem.

We proberen zoveel mogelijk te gaan wandelen en er samen op uit te trekken. Ze is bijvoorbeeld helemaal zot van de duinen, daar kan ze crossen gelijk een zot. Echt aandoenelijk om te zien.
Overlaatst heeft ze ook enkele hazen en fazanten uit het lang gras gejaagd tijdens een wandeling. Ze volgt duidelijk haar neus.

We zijn ook nr de Ardennen geweest begin november en ze had helemaal geen problemen met de lange wandeling. Ze mocht daar ook in de zetel (thuis mag dit niet) en mocht zelfs bij ons in bed slapen. Dat was wel hilarisch bij momenten :D. 
Het was een heel leuk weekend en ze was superflink.

Vorig weekend is Luigi, onze kater, gecastreerd. Toen hij nog helemaal groggy van de verdoving voor de haard lag wakker te worden, legde ze zich er met haar snuit dicht bij hem naast... precies alsof ze over hem wou waken. Wel schattig om die 2 bezig te zien.
Overlaatst was ze ook heel zijn kop aan het schoonlikken want hij had in de vuilzak een potje room uitgelikt, met een vettige witte kop als resultaat. Met Riva haar tong was hij iets sneller proper dan met zijn eigen klein tongetje. 

Op dinsdag ga ik eten bij mijn ouders, dan is Willem gaan voetballen, en dan gaat ze altijd mee. Dit wordt haar logeeradres als wij eens op reis gaan zonder haar. En het is grappig maar vanaf dat we daar toekomen, zeker als ze mijn pa ziet, dan is ze volledig in overdrive en één en al enthousiasme. Na een volledige snuffeltoer door het huis kan ze met een gerust hart ergens gaan liggen om te slapen.

Voila, dit was het zo een beetje.